Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Academie Coaching rondom kanker (Academie CRK) start in september samen met de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) de PostHbo leergang Coach rondom kanker. In het kader van deze nieuwe opleiding organiseren zij op 25 mei 2018 het symposium IN HET OOG VAN DE STORM.
Tijdens deze middag staat de vraag centraal hoe je als professional mensen met kanker en naasten kunt begeleiden. (Ervarings-)deskundigen zullen (toekomstige) professionals meenemen in hun persoonlijk verhaal en expertise. Begeleiden bij kanker vraagt immers om meer dan kennis en kunde. Coaching rondom kanker gaat uiteindelijk over de kunst om te leven.

 


Eveliene Manten

Keynotespreker is Eveliene Manten. Eveliene studeert vanaf 1987 biomedische wetenschappen (specialisatie: Immunologie) aan de VU en promoveert in 1991 aan de medische faculteit van de VU. Vanaf 2011 is ze kwartiermaker en directeur (vanaf 2016) van het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform; het netwerk van zorgprofessionals die samen met AYA’s leeftijdsspecifieke zorg voor jongvolwassenen met kanker en hun naasten inrichten in de ziekenhuizen.

 

Patiënten en naasten zijn van harte uitgenodigd om bij deze middag aanwezig te zijn. Een professional kan immers enkel professioneel zijn en/of worden als eerst de stem van hen die geraakt zijn wordt gehoord! Ook vrijwilligers en (ervaren)professionals zijn van harte welkom, want goede begeleiding ontstaat altijd en alleen in dialoog met elkaar.

 

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.