Basismasterclass psychosociale zorg

Als een patiënt te horen krijgt dat hij of zij een oncologische aandoening heeft dan krijgen de patiënt en zijn naasten veel informatie en emoties te verwerken. Wat kun jij als verpleegkundige hierin voor een patiënt betekenen? Hoe maak jij emoties bespreekbaar en hoe verwijs je zo nodig door naar gespecialiseerde psychologische zorg? In deze masterclass geven we jou handvatten voor het bieden van basale psychosociale oncologische zorg.

Deze masterclass wordt georganiseerd door V&VN Oncologie en Vestalia en is ontwikkeld in samenwerking met IKNL en de werkgroep Psychosociale Zorg van V&VN oncologie.

Doelgroep: (oncologie) verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die nauw betrokken zijn bij de behandeling en begeleiding van de patiënt met of na kanker en zijn naasten.
Datum: 17 maart 2022, van 9:30 tot 16:30 uur
Waar: V&VN, Orteliuslaan 1000, Utrecht (als de training niet op locatie gegeven kan worden, dan bieden we de training aan via zoom)
Programma: Download het programma hier.
Prijs: 65 euro voor leden van V&VN oncologie
85 euro voor leden van V&VN
95 euro voor niet-leden
Accreditatie: 5 punten in het Kwaliteitsregister V&V en geldt ook voor de deskundigheidsgebied Oncologie. 5 punten in het Verpleegkundig Specialisten Register

Voor meer informatie kijk hier: https://www.venvn.nl/agenda/masterclass-psychosociale-zorg-2/.