Retraite voor zorgverleners binnen de oncologie

Werken binnen de oncologie is intens werk. Daarnaast is er ook het leven van alledag dat aandacht vraagt. Hoe zorg je daarin voor jezelf? Als zorgverlener reik je vanzelfsprekend uit naar een ander. Veel minder vanzelfsprekend is het om met aandacht en compassie jezelf nabij te zijn. Stil te staan bij hoe het met jou is en wat jij verlangt. Zelfzorg is een essentieel onderdeel van het welzijn van de zorgverlener en daardoor voor de kwaliteit van de zorg. Een retraite op de Hof van Kairos wil hier een bijdrage aan leveren.

In de omringende natuur, de stilte, meditatie-en aandachtoefeningen, massages, heerlijk en gezond eten, wordt je uitgenodigd om te ontspannen en met aandacht stil te staan bij hoe het met je is en wat je verlangt in deze tijd van leven.

Programma
Deze 3-daagse retraite biedt ruimte om uit te rusten, te verstillen en te herijken. Net als bij de andere retraites op de Hof van Kairos is stilte de leidraad. Daarnaast zijn er momenten van uitwisseling. In de ochtend, namiddag en avond zijn er gezamenlijke momenten van meditatie en aandacht oefeningen. In het programma is er eigen ruimte, waarin je deel kunt nemen aan een stille wandeling en gemasseerd kunt worden.

Je verblijft in een mooi verzorgde, eigen kamer. Daarnaast kun je gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes van de Hof van Kairos, waaronder het atelier met een houtkachel en uitzicht op de velden.

Data en tijden
De retraite voor zorgverleners binnen de oncologie vindt plaats van vrijdag 23 t/m zondag 25 oktober 2020.
De retraite begint vrijdag om 11.00 uur en eindigt zondag om 15.30 uur.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie en aanmelding.