Verdiepingsmasterclass psychosociale zorg

Verdiepingsmasterclass psychosociale zorg

Als (oncologie)verpleegkundige of verpleegkundig specialist ondersteun je regelmatig op het gebied van psychosociale problemen. Een patiënt wil bijvoorbeeld van jou informatie over re-integeren op het werk. Voel je je hiervoor voldoende toegerust? Een andere patiënt vraagt wat hij het beste kan doen en laten rond voeding of beweging tijdens en na de behandeling. Welke informatie en adviezen geef je? En misschien biedt je patiënt een opening op het gebied van zijn relatie en seksualiteit, hoe ga jij hierover in gesprek?

V&VN oncologie en Vestalia organiseren een nieuwe masterclass waarin je de mogelijkheid wordt geboden om je in een aantal onderwerpen verder te verdiepen. Tevens worden nieuwe e-learnings ontwikkeld (zie voor meer informatie onderaan deze pagina).

Verdiepingsmasterclass

In deze masterclass ontvang je state of the art kennis, oefen je met vaardigheden en wissel je uiteraard ook ervaringen uit met je collega’s. Je volgt 3 workshops rondom de volgende onderwerpen:

  • In gesprek over seksualiteit
  • Survivorship care planning; een belangrijke rol voor voeding en bewegen!
  • Terugkeer naar werk

In deze masterclass ontvang je verdiepende kennis, technieken en inzichten om je eigen psychosociale ondersteuning te verstevigen.

Praktische informatie

Doelgroep: (oncologie)verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die nauw betrokken zijn bij de behandeling en begeleiding van de patiënt met of na kanker en zijn naasten.
Datum: 13 juni 2023, van 10:00 tot 16:30 uur
Aanmelden: Binnenkort weer mogelijk
Wil je een berichtje ontvangen als je weer kunt aanmelden of heb je nog vragen? Stel deze dan via deze link
Programma: Download het programma hier.
Locatie: V&VN Utrecht
Prijs:

  • 85 euro voor leden van V&VN oncologie
  • 99 euro voor leden van V&VN
  • 15 euro voor niet-leden

Accreditatie:

  • 5 punten bij V&VN (scholing oncologie of algemeen)
  • 5 punten in het Verpleegkundig Specialisten Register

Organisatie: Deze masterclass wordt georganiseerd door Vestalia en V&VN Oncologie. Deze masterclass is ontwikkeld door de themawerkgroep Psychosociale zorg van V&VN Oncologie en Vestalia, in samenwerking met IKNL en NFK.
Incompany: Deze masterclass kan ook incompany worden verzorgd. Voor meer informatie en tarieven kunt u mailen naar info@vestalia.nl.

Naast de verdiepingsmasterclass bieden we je ook verdieping via een aantal nieuwe e-learnings.
Voor een overzicht en de links naar deze e-learnings klik hier