Zelfzorg voor verpleegkundigen

Op dinsdag 4 oktober 2022 start er vanuit het Ingeborg Douwes Centrum weer een meerdaagse online training Zelfzorg voor verpleegkundigen. In vijf bijeenkomsten sta je o.a. stil bij wat het werken in de zorg met jou doet, hoe je zorgt dat stress geen nadelige gevolgen heeft, hoe je omgaat met heftige gebeurtenissen en wat jij nodig hebt om mentaal fit te blijven. Tijdens oefeningen en gesprekken met elkaar pas je de stof meteen op jezelf toe en in de praktijk. Na afloop heb je concrete mogelijkheden om goed voor jezelf te zorgen, zowel op het werk als thuis. Je ontwikkelt gedurende de bijeenkomsten je eigen persoonlijke handleiding en naslagwerk. Meer informatie vind je op onze website.

De eerste bijeenkomt is op dinsdag 4 oktober 2022 van 17:30 tot 20:00 uur online (via zoom). De vervolgbijeenkomsten zijn op dinsdagen 11 oktober, 1 november, 8 november en 15 november 2022 van 17:30-20:00 uur. De training is geaccrediteerd voor verpleegkundigen (V&V 12 punten). Deelnemers waarderen de training gemiddeld met een 9. Er is plek voor twaalf personen. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding en betaling van de factuur. Vanaf vandaag kan je je al aanmelden.

Je kunt je aanmelden per e-mail via ingeborgdouwescentrum@olvg.nl onder vermelding van ‘Training Zelfzorg voor verpleegkundigen’. Vermeld in de mail je naam, functie, instelling, mailadres, BIG registratienummer, factuuradres/mailadres en het postadres voor de werkmap.