Ben jij een gedreven GZ-psycholoog die samen met ons het verschil wil maken voor kankerpatiënten en hun naasten? Heb jij ervaring met psycho-oncologie of verliesverwerking? En ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Behouden Huys
Kanker heeft een enorme impact op het leven van patiënten en hun naasten. De ziekte en behandelingen veroorzaken vaak lichamelijke klachten, maar kunnen ook psychische en sociale gevolgen hebben. Het Behouden Huys biedt professionele psychologische steun bij de verwerking van deze ingrijpende gevolgen. Het Behouden Huys is een psycho-oncologisch centrum met een kleinschalig karakter, korte lijnen en een persoonlijke benadering. Wij bieden zowel basis- als gespecialiseerde zorg. Wij behandelen en begeleiden kankerpatiënten en hun naasten in alle fasen van het ziek zijn, waarbij kwaliteit van leven en het versterken van de eigen kracht/regie centraal staat. Daarnaast draagt Het Behouden Huys als expertisecentrum bij aan het bevorderen van kennis over en onderzoek naar psycho-oncologie. Wij bieden een werkplek met een open sfeer, waarin kwaliteit en toegankelijkheid belangrijk zijn. Wij zien ongeveer 1000 cliënten per jaar. Naast onze hoofdvestiging in Haren houden we eens per week spreekuren in Delfzijl, Emmen en Heerenveen. Kijk voor meer informatie op: www.behoudenhuys.nl.

Functiebeschrijving
Wij zoeken voor ons multidisciplinaire behandelteam een GZ-psycholoog voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week. Gezien de samenstelling van het team worden vooral mannen van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je bent breed inzetbaar, je doet intakegesprekken, verricht psychodiagnostiek en geeft diverse vormen van psychologische en psychosociale behandelingen aan kankerpatiënten hun naasten of nabestaanden. Behandeling geschiedt zowel individueel als in groepsverband.

Functie-eisen
Je bent Gezondheidszorgpsycholoog en je hebt bij voorkeur ervaring in de psycho-oncologie of verliesverwerking. Je beheerst de reguliere cognitieve technieken en hebt bovendien affiniteit met systeemtherapie, existentiële problematiek en interventies uit de derde generatie cognitieve therapie. Je bent gemotiveerd om samen met collega’s verder vorm te geven aan een prettig en efficiënt werkklimaat en aan de ontwikkeling van ons centrum en bovendien ben je op korte termijn beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie.