(BILTHOVEN, 24-32 UUR PER WEEK)

Ben jij die behandelaar voor wie therapie meer is dan een behandelrichtlijn en een protocol? Ben jij iemand die het aankan om met ernstig somatisch zieke mensen te werken en doe je dit met hart en ziel? En wil jij werken in een kleine overzichtelijke organisatie met een goede balans tussen de menselijke maat en de regelgeving? Dan is dit jouw baan! Bij het Helen Dowling Instituut (HDI) werk je niet zomaar. Jij wilt van betekenis zijn voor mensen die getroffen zijn door kanker, en gelooft dat professionele en persoonlijke psychologische zorg mensen overeind kan helpen in een moeilijke periode.

WIJ ZIJN HELEN DOWLING INSTITUUT
Het Helen Dowling Instituut is een toonaangevende GGZ-instelling en gespecialiseerd in psychologische zorg bij kanker. Met persoonlijke zorg, wetenschappelijk onderzoek en scholing maken we ons sterk voor een betere kwaliteit van leven bij kanker. Zorg die het verschil maakt, maar niet vanzelfsprekend is. Daarom is het HDI ook een goed doel. Wij hebben als missie mensen met kanker en hun naasten de regie over hun leven, daar waar mogelijk, terug te geven. Dit doen we door de best bewezen psychologische behandeling, het verrichten van toegepast wetenschappelijk onderzoek en het trainen van professionals vanuit de HDI Academie. Het HDI bestaat sinds 1988 en is het oudste en grootste instituut op dit gebied in Nederland. Jaarlijks zien we ruim 2.300 cliënten. Het HDI is volop in ontwikkeling, onze ambitie is een landelijke dekking van ons zorgaanbod.

WAT DOEN WIJ?
Wij richten ons op de diagnose en de behandeling van psychologische problemen bij kanker. Dit doen we door het aanbieden van individuele-, gezins-, relatie- en groepstherapie. Daarbij stimuleren we onze cliënten in het actief zorg dragen voor het ontwikkelen van zelfmanagement ten aanzien van hun ziekte. Onze doelgroep bestaat uit mensen met kanker en hun naasten. Dit kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn. Daarnaast zien wij in enige mate mensen met COPD, ALS en andere levensbedreigende ziektes.

WAT NEEM JIJ MEE?
• Je bent in het bezit van een BIG-registratie.
• Bij voorkeur heb je ervaring in de psycho-oncologie of een medische setting. Zo niet, dan ben je bereid je hierin bij te scholen.
• Je bent enthousiast en zelfstandig in je contacten met de cliënten, collega’s en organisatie.
• Je bent in je vrije tijd ongeveer 2 x per jaar bereid om je belangeloos in te zetten voor het HDI.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
Het gaat om een aanstelling van 24-32 uur in Bilthoven. Startdatum: bij voorkeur zo spoedig mogelijk. Het salaris is conform de CAO GGZ en afhankelijk van leeftijd en werkervaring. In eerste instantie wordt een tijdelijke arbeidsovereenkomst aangegaan voor een jaar, daarna behoort verlenging tot de mogelijkheden. De werkdagen zijn in overleg.

SPREEKT DIT JOU AAN?
Voel je je aangesproken door deze beschrijving en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Aarzel niet en stuur je cv en motivatie via het vermelde emailadres o.v.v. GZ-Psycholoog Bilthoven. Binnen 7 werkdagen laat Stella je weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

NOG VRAGEN?
Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Stella van der Maat, HR-manager via telefoonnummer 030-2524020 of het vermelde emailadres.

MEER INFORMATIE
Standplaats: Bilthoven
Contactpersoon: Stella van der Maat, HR-manager
Telefoonnummer: 030-2524020
Opleidingsniveau: WO
Trefwoorden: WO, Bilthoven, GZ-psycholoog, psycholoog, kanker, therapie, therapeut, parttime, GGZ, goed doel, kleinschalig, specialistische GGZ, onderzoek.