ECRN Research Day ‘Word een baanbrekend onderzoeker!’

Leestijd: 3 min


Op donderdag 1 juni 2017 zal de derde officiële Research Day van het Early Career Research Network (ECRN) plaatsvinden. Dit jaar heeft de Research Day het thema: ‘Word een baanbrekend onderzoeker!’.

ECRN Research Day ‘Word een baanbrekend onderzoeker!’
Tijdens de Research Day zal Prof. Dr. Hanneke de Haes, onderzoeker binnen de psychosociale oncologie verbonden aan het AMC, vertellen over haar wetenschappelijke carrière en de belangrijkste lessen die zij heeft geleerd. Vervolgens krijg je in de workshop Baanbrekers meer inzicht in jouw professionele missie en geef je deze missie met behulp van verschillende interactieve opdrachten een boost. Ook is er tijdens de borrel ruimte om ervaringen uit te wisselen met mede-onderzoekers. Kortom, een dag om niet te missen!

De Research Day vindt plaats van 13:00 – 18:30 uur in Stadskasteel Oudaen in Utrecht. Hieronder vind je het volledige programma van de ECRN Research Day.

Diner
Graag nodigen we je uit om na afloop van de middag mee te gaan eten in Stadskasteel Oudaen. Voor het etentje vragen we een eigen bijdrage (zie “Kosten deelname”).

Deelnemen?
De inschrijving voor de ECRN Research Day is gesloten.

Kosten deelname
Deelname aan de Research Day is gratis voor ECRN-leden. Aan niet-ECRN leden vragen we een eigen bijdrage van €25 voor de Research Day. Ga je na afloop van de middag mee eten, dan vragen we een extra bijdrage van €15 aan ECRN-leden en €30 aan niet-leden (incl. voor- en hoofdgerecht en 2 consumpties).

Wil je lid worden van het ECRN? Kijk op www.nvpo.nl/wetenschappelijk-onderzoek.
Voor vragen kun je contact opnemen via ECRN@nvpo.nl.

Hopelijk tot ziens op 1 juni in Utrecht!

 

Het programma van de ECRN Research Day 2017 ‘Word een baanbrekend onderzoeker!’
Datum: Donderdag 1 juni
Locatie: Stadskasteel Oudaen, Utrecht

13.00 – 13.30: Inloop met koffie en thee
13:30 – 13:35: Welkomstwoord door Meeke Hoedjes, voorzitter NVPO werkgroep Wetenschappelijk Onderzoek
13:35 – 14:15: Presentatie Prof. dr. Hanneke de Haes

Prof. dr. Hanneke de Haes (AMC) heeft een glansrijke carrière in het wetenschappelijk onderzoek. Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het op de kaart zetten van de PSO als wetenschappelijk vakgebied in Nederland. Haar onderzoek focust zich vooral rondom de dokter-patiënt communicatie, patiënt tevredenheid, kwaliteit van leven en het screenen op distress. Zij zal presenteren over haar carrière en de belangrijke lessen die zij aan jonge onderzoekers wil meegeven. Daarnaast is er de gelegenheid om haar al jouw prangende vragen te stellen!

14:15 – 17:15: “Baanbrekers”: interactieve workshop door DownSideUp

Wat wil jij bereiken op professioneel vlak? Hoe kan je dat in gang zetten en je omgeving ernaar inrichten? Baanbrekers (veranderaars) zijn mensen die een eigen visie hebben, in actie kunnen komen en anderen daarin kunnen betrekken. Deze workshop biedt handvatten om dat zelf én met anderen te realiseren. Middels 1 op 1 gesprekken verdiep je je in jouw missie, en door te netwerken heb je na afloop minstens 3 nieuwe contacten om jouw persoonlijke missie een boost te geven.

17:15 – 17: 25: Afsluiting

17:30 – 18:30: Borrel

18.30 – 20:30: ECRN diner