Wetenschappelijk onderzoek2018-05-16T17:06:40+02:00

Wetenschappelijk onderzoek

De NVPO houdt u als professional graag op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen psychosociaal oncologisch onderzoek in Nederland.

NVPO jaarindex

De Jaarindex geeft een overzicht van lopend en actueel wetenschappelijk onderzoek in de psychosociale oncologie. De vijfde editie (2017) bevat 105 lopende onderzoeksprojecten die het afgelopen jaar zijn afgerond, gecontinueerd dan wel opgestart. De Jaarindex geeft hiermee een representatief beeld van het onderzoek dat momenteel in Nederland wordt uitgevoerd op het terrein van de psychosociale oncologie.

 Early Career Research Network

Het ECRN is een netwerk voor onderzoekers binnen de psychosociale oncologie (PSO) in de eerste 10 jaar van hun wetenschappelijke carrière. Er worden regelmatig inspirerende evenementen georganiseerd. Benieuwd naar wat het ECRN voor jou kan betekenen?

Het laatste nieuws

Inschrijving ECRN Research Day 2019 geopend

Op donderdag 6 juni 2019 zal de vijfde Research Day van het Early Career Research Network (ECRN) plaatsvinden. De inschrijving voor deze inspirerende dag voor en door onderzoekers binnen de psychosociale oncologie in de [...]

Promoties en oraties

Oratie Martha Grootenhuis

24 juni @ 08:00 - 17:00

Werkgroep Wetenschappelijk Onderzoek

De werkgroep wetenschappelijk onderzoek heeft als taak het vergroten en waarborgen van de wetenschappelijke kwaliteit van de NVPO.

Lid worden?

Indien u lid wilt worden van de NVPO, dan kunt u zich hier inschrijven

INSCHRIJVEN