Inschrijving geopend! Woensdag 11 april 2018: MCRN kick-off meeting

Leestijd: 3 min


Op woensdag 11 april 2018 zal de kick-off meeting van het Mid Career Research Network (MCRN) plaatsvinden. De inschrijving voor deze middag is nu geopend!

MCRN

Het MCRN is een initiatief vanuit de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO). Doel is het contact en de samenwerking tussen gepromoveerde onderzoekers die momenteel werkzaam zijn binnen de psychosociale oncologie te bevorderen. Hierbij kun je denken aan het delen van methodologische en inhoudelijke expertise, het delen van data of het opzetten van samenwerkingsverbanden voor gezamenlijke projectaanvragen en publicaties.

Voor wie is het MCRN bedoeld?

Gepromoveerde onderzoekers, werkzaam binnen de psychosociale oncologie, die (mee)werken aan subsidieaanvragen en andere onderzoekers begeleiden, en die bovendien graag in contact komen / de samenwerking aangaan met collega-onderzoekers binnen dit werkveld.

MCRN kick-off meeting

De MCRN kick-off meeting zal aansluiten op de KWF voorjaarsvergadering, die op 11 april in de ochtend plaatsvindt op dezelfde locatie. De gehele dag zal in het teken staan van ‘Samenwerking’ en in de middag willen we daar concrete stappen in zetten. Daarom zullen wij van tevoren enkele onderzoekers uitnodigen hun inhoudelijke ideeën voor samenwerking die middag te pitchen, om daarna met een subgroep mogelijkheden voor samenwerking te bespreken en eventueel al stappen in de richting van samenwerking en/of een gezamenlijk project te zetten. Doel is aan het eind van de middag een concreet plan te hebben: aan welk idee ga jij morgen verder werken, en met wie? Tevens zullen de plannen voor het MCRN gepresenteerd worden, met ruimte voor nieuwe ideeën. Natuurlijk is er ook gelegenheid om kennis te maken met mede-onderzoekers tijdens de afsluitende borrel. 

Programma

Datum: woensdag 11 april 2018; 13.45 – 17.00 uur

Locatie: IKNL, Utrecht

  • 13.45-14.00: Welkom en toelichting op (doelstellingen) MCRN
  • 14.00-14.30: Pitches
  • 14.30-15.30: In groepjes aan concrete voorstellen voor samenwerking werken
  • 15.30-16.00: Plenaire terugkoppeling: aan welk idee ga jij morgen verder werken, en met wie?
  • 16.00-16.15: Gezamenlijke brainstorm over de toekomstige inrichting van MCRN
  • 16.15-17.00: Borrel

Deelnemen?

Je kunt kosteloos deelnemen aan de MCRN kick-off meeting. Klik hier om je in te schrijven. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk woensdag 28 februari 2018.

We nodigen je van harte uit dit bericht binnen je eigen netwerk door te sturen naar geïnteresseerde collega-onderzoekers.

Hopelijk tot ziens op woensdag 11 april bij het IKNL in Utrecht!

 

Organisatie MCRN Research Day,

Dr. Nelly van Uden-Kraan, dr. Marrit Tuinman, dr. Martijn Bours en dr. Annemarie Braamse