De Jaarindex Psychosociaal Oncologisch Onderzoek 2017 is uit!

Leestijd: 2 min


Met veel plezier presenteren wij u de vijfde editie (2017) van de Jaarindex Psychosociaal Oncologisch Onderzoek in Nederland. De Jaarindex geeft een overzicht van lopend en actueel wetenschappelijk onderzoek in de psychosociale oncologie, en draagt bij aan het doel van de NVPO om de zichtbaarheid van psychosociaal oncologisch onderzoek te vergroten, de translatie van kennis te stimuleren en de implementatie van onderzoeksresultaten in de praktijk aan te moedigen. Deze vijfde editie bevat 105 lopende onderzoeksprojecten die het afgelopen jaar zijn afgerond, gecontinueerd dan wel opgestart. De Jaarindex geeft hiermee een representatief beeld van het onderzoek dat momenteel in Nederland wordt uitgevoerd op het terrein van de psychosociale oncologie.

Online open publicatie

De Jaarindex 2017 is online vrij toegankelijk. Wij nodigen u uit om deze te delen met uw collega’s die onverhoopt mogelijk niet door ons op de hoogte zijn gesteld van het uitkomen van de nieuwe Jaarindex.

Aanleveren nieuw onderzoek

Ontbreekt uw onderzoek, of dat van uw collega, in deze Jaarindex en wilt u wel in de editie van 2018 worden opgenomen? Mail uw contactgegevens dan aan jaarindex@nvpo.nl, zodat wij u toe kunnen voegen aan de mailinglist voor de oproep voor het aanleveren van nieuwe projecten voor de Jaarindex 2018. De Jaarindex verschijnt ieder jaar in december.

Tot slot wensen wij u veel leesplezier, kennis en inspiratie voor in uw klinische praktijk, onderzoek en/of het maken van beleid.