Landelijke Olijfdag 2015

Leestijd: 2 min


De Landelijke Olijfdag 2015 vindt plaats op zaterdag 3 oktober en is hét evenement voor iedereen die met gynaecologische kanker te maken heeft of heeft gehad. Natuurlijk zijn naast lotgenoten ook hun partners en naasten, zorgverleners en overig geïnteresseerden welkom.

 

Programma

De Landelijke Olijfdag 2015 kent een zeer gevarieerd programma. Ditmaal met als thema ‘Nazorg’. Een goede nazorg is immers essentieel. Naast actuele medische inzichten brengen we ook lezingen, workshops, en informatie. Daarnaast kun je genieten van een ontspannende massage en andere deelnemers ontmoeten. Halverwege de dag staat er een heerlijke lunch klaar en na afloop is er een borrel met muzikale begeleiding. Mocht je je even willen terugtrekken in een hotelkamer dan kan dat. Ga voor het meest actuele programma naar www.olijf.nl

 

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 25 september via www.olijf.nl aanmelden. Schrijf je zo snel mogelijk in om teleurstellingen te voorkomen. Geef ook aan welke lezingen en workshops je wilt bijwonen.

 

Kosten

Deelname aan de Landelijke Olijfdag 2015 is voor donateurs van Stichting Olijf kosteloos. Niet-donateurs zijn van harte welkom en betalen € 12,50 p.p. Je mag gratis een introducée meenemen. Als je nog geen donateur bent en besluit om donateur te worden, dan kun je dit aangeven bij het aanmelden. In dat geval is de Landelijke Olijfdag gratis. Donateur worden? Meld je hier dan snel aan:

 

Overnachten

Het is mogelijk om voor eigen rekening te overnachten of er een weekendje weg van te maken.

 

Bereikbaarheid

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos is uitstekend bereikbaar. Zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer. Voor mensen die met de trein komen, rijdt er van Putten Centraal Station naar het hotel en vice versa elk half uur een transferbus.

Wij kijken er naar uit om jou zaterdag 3 oktober te verwelkomen!

Team Stichting Olijf