Mid Career Research Network (MCRN) bijeenkomst – 10 april

Leestijd: 2 min


In april 2018 vond de kick-off bijeenkomst plaats van het Mid Career Research Network (MCRN). MCRN is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO), bedoeld om gepromoveerde onderzoekers op gebied van de psychosociale oncologie met elkaar in contact te brengen en te verbinden.

Op 10 april 2019 zal de volgende MCRN bijeenkomst plaatsvinden (IKNL Utrecht, 14:00-17:00 uur en daarna borrel) bij het IKNL te Utrecht, aansluitend op de voorjaarsvergadering van de KWF Werkgemeenschap Psychosociale Oncologie. Wees van harte welkom!

Het thema van de middag is: EXPOSE AND CONNECT: USING SOCIAL MEDIA TO SHARE YOUR SCIENTIFIC FINDINGS AND START NEW COLLABORATIONS

Na een interactieve opening van de middag zullen er twee (inter)nationale voorbeelden gepresenteerd worden over effectief gebruik van social media binnen onderzoek. Vervolgens gaat iedereen actief aan de slag met dit thema in een workshop, en sluiten we af met en paneldiscussie. Gedurende het programma en na afloop tijdens de borrel is er voldoende tijd om bij te praten met andere mid careers!

Jullie zijn allen van harte welkom! Noteer de datum dus in je agenda! Meld je daarom zo snel mogelijk aan door een mail te sturen naar c.kampshoff@vumc.nl