Met spoed hoofdredacteur tijdschrift Psychosociale Oncologie gezocht

Leestijd: < 1 min


Ben jij een enthousiaste zorgverlener/onderzoeker/beleidsmaker? Houd je van schrijven? Wil je meer kennis en contacten opdoen in de psychosociale oncologie? Of wil je juist met jouw kennis een bijdrage leveren aan de NVPO? Dan zijn wij op zoek naar jou! Per januari 2022 is de NVPO op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur van het tijdschrift Psychosociale Oncologie. De tijdsinvestering als hoofdredacteur is 1 a 2 uur per week. Ook ontvang je als hoofdredacteur de maximale vrijwilligersvergoeding.

De redactie van Psychosociale Oncologie is een goed-werkende groep van klinisch werkenden, onderzoekers en beleidsmakers. We vergaderen vier keer per jaar (momenteel via Teams) en bespreken dan gezamenlijk de invulling van de volgende editie, inclusief de vaste rubrieken. Iedereen denkt met elkaar mee, dus je staat er nooit helemaal alleen voor.

Heb je interesse of vragen? Neem dan gerust contact op met de huidige hoofdredacteur, Liza van Lent, via redactie@nvpo.nl. Meer informatie over het tijdschrift is ook te vinden op https://nvpo.nl/tijdschrift/.