Oproep Hoofdredacteur PSO

Leestijd: < 1 min


De termijn van onze hoofdredacteur van het tijdschrift Psychosociale Oncologie loopt dit jaar af. Via het tijdschrift worden NVPO-leden – klinisch werkenden, onderzoekers en beleidsmakers binnen de psychosociale oncologie – ieder kwartaal op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in het veld en binnen de vereniging. Nu is het tijd voor een nieuwe hoofdredacteur met visie op de inhoud en het uiterlijk van dit tijdschrift.

De functie Als hoofdredacteur leid je een redactie die bestaat uit ongeveer tien vrijwilligers. Ieder kwartaal lever je, samen met de andere redacteuren, een sterk gewaardeerd product af. Als hoofdredacteur krijg je de kans je (verder) te bekwamen in het redactiewerk. Je krijgt de kans om je eigen stempel te drukken op het tijdschrift. Daarnaast kun je je professionele blik verbreden en je netwerk binnen de psychosociale oncologie uitbreiden. De hoofdredacteur ontvangt de maximale vrijwilligersvergoeding.

Meer info Wil je meer weten of heb je mogelijk interesse? Neem dan vooral (vrijblijvend!!) contact op met onze huidige hoofdredacteur Ellen Ricke: redactie@nvpo.nl. Zij kan je alles vertellen over het reilen en zeilen binnen de redactie en over de inhoud van deze functie.