Schrijf je in voor de ECRN praktijkdag 2021: ”In gesprek over kanker en seks”

Leestijd: 2 min


Op woensdag 10 november zal er weer een praktijkdag van het Early Career Research Network (ECRN) plaatsvinden. De inschrijving hiervoor is nu geopend.

We gaan met elkaar in gesprek over kanker en seks. Grote namen op dit gebied sluiten aan, waaronder Henk Elsevier (uroloog en seksuoloog) en Moniek ter Kuile (klinisch psycholoog). Daarnaast delen verschillende ervaringsdeskundigen hun verhaal. Het doel? Ontdekken waar winst te behalen valt voor zowel het onderzoek als de praktijk. En daar laten we het niet bij. We gaan samen met ervaringsdeskundigen en professionals ideeën ontwikkelen om het veld verder te helpen. Een frisse blik op een taboeonderwerp: doe jij ook mee? 

Nog even alles op een rij:
ECRN Praktijkdag: “Taboes doorbreken: Seksualiteit en Intimiteit bij Kanker”
Datum: woensdagmiddag 10 november 2021
Tijd: 13.00 uur inloop met koffie en thee, 13.15 – 17.00 uur programma, vanaf 17.00 uur aansluitende borrel
Locatie: PLNT Leiden, Langegracht 70, 2312 NV, Leiden. Op 10 minuutjes lopen van het station in Leiden. Om een veilig event op locatie te organiseren voor zorgverleners, ervaringsdeskundigen en onderzoekers vragen we bij binnenkomst om een QR code en vragen we je niet te komen bij covid- gerelateerde klachten.
Voor wie? Early career onderzoekers in de psychosociale oncologie in de eerste tien jaar van hun carrière, ongeacht achtergrond/ focus van je PhD binnen de psychosociale oncologie.
Kosten: deelname is kosteloos voor NVPO-leden, voor niet NVPO-leden: 10 euro

Inschrijven:
Schrijf je uiterlijk 1 november a.s. in door het inschrijfformulier in te vullen. Het aantal plekken voor deze middag is beperkt, dus wees er snel bij en stuur het bericht door aan je collega-PhD studenten!

Hopelijk tot ziens op 10 november in Leiden!