Schrijf je in voor de ECRN Research day 2022: ”Jezelf én jouw onderzoek presenteren”

Leestijd: 2 min


Op woensdag 6 april zal er weer een Research day van het Early Career Research Network (ECRN) plaatsvinden. De inschrijving hiervoor is nu geopend.

Wordt jou weleens gevraagd om te pitchen? Bekruipen de zenuwen je dan al? Want hoe sta je nou relaxed voor een groep? En hoe houdt je de aandacht vast? Het zijn vragen waarmee pitch trainer Rudy van Beurden wel raad weet!

Kom naar zijn interactieve, energieke workshop om te werken aan deze waardevolle skill: pitchen. Je gaat actief aan de slag om snel en efficiënt een pitch op te stellen, middels een simpele structuur, én ook leer je hoe je krachtig en relaxed voor een groep staat. Schrijf je snel in voor deze workshop op 6 april 2022, zodat je voortaan met gemak zal presenteren!

Nog even alles op een rij:

ECRN Research day: “Jezelf én jouw onderzoek presenteren”
Datum: woensdagmiddag 6 april 2022
Tijd: 13.00 uur inloop met koffie en thee, 13.15 – 17.00 uur programma, vanaf 17.00 uur aansluitende borrel
Locatie: IKNL Utrecht, Godebaldkwartier 419 (8e verdieping), 3511 DT Utrecht
(Utrecht station uit, Hoog Catharijne hoofdingang in, rechts de gang in, de Action is links van je en daarna aan de linkerhand is de ingang van IKNL)
Voor wie? Early career onderzoekers in de eerste tien jaar van hun carrière, ongeacht achtergrond/ focus van je PhD binnen de psychosociale oncologie
Kosten: deelname is kosteloos voor NVPO-leden, voor niet NVPO-leden: 12.50 euro
Inschrijven: Schrijf je uiterlijk 25 maart a.s. in door het inschrijfformulier in te vullen. Het aantal plekken voor deze middag is beperkt, dus wees er snel bij en stuur het bericht door aan je collega-PhD studenten!

Hopelijk tot ziens op 6 april in Utrecht!