GZ psycholoog (Ingeborg Douwes Centrum)
16 – 32 uur

 

Functieomschrijving

Vind jij het ook belangrijk dat er voor mensen met kanker en hun naasten goede psychosociale zorg beschikbaar is? Ben je daarnaast GZ-psycholoog en wil je hieraan bijdragen, solliciteer dan op onderstaande functie.

 

Als GZ-psycholoog biedt je psychologische behandeling aan mensen met kanker en hun naasten, in zowel de acute, chronische als palliatief/terminale fase. Het behoud van kwaliteit van leven staat hierin centraal waarbij zoveel mogelijk wordt gestreefd naar het verbeteren van de kwaliteit van leven, zingeving, verwerking van kanker en indien mogelijk re-integratie in de maatschappij. Hierin zijn de behoeften van de cliënt en zijn naasten richtinggevend. Afhankelijk van de klachten en in overleg met de cliënt vindt behandeling individueel, systemisch of groepsgewijs plaats. Zowel in de generaliseerde basis- als specialistische GGZ.

 

Je komt te werken in een enthousiast, gedreven team van meerdere psychologen waaronder een klinisch psycholoog, een psychotherapeut, GZ-psychologen (volwassenen), GZ-psychologen (kind en jeugd), een mindfullnesstrainer, een haptotherapeut, een kwaliteitsmedewerker en twee secretaresses. Het team kenmerkt zich door een open, veilig sfeer met ruimte voor eigen inbreng. Binnen het team is sprake van collegiale betrokkenheid en aandacht voor elkaars welzijn. Dagelijks neem je deel aan het indicatieoverleg met de psychologen van de dag. Maandelijks komt het hele team bij elkaar voor intervisie.

 

Naast je werk in de patiëntenzorg is er ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling op het gebied van het geven van scholing, onderzoek en innovatie.

 

Werkomgeving

Het Ingeborg Douwes Centrum is een expertisecentrum voor psychologische (na)zorg aan mensen met en na kanker en hun naasten (o.a. partners, kinderen en nabestaanden). Naast patiëntenzorg, participeert het Ingeborg Douwes Centrum in onderwijs, deskundigheidsbevordering, onderzoek en innovatie. Er is een nauwe samenwerking met de verschillende ziekenhuizen in Amsterdam en omstreken en wat betreft wetenschappelijk onderzoek met het VuMC. Het Ingeborg Douwes Centrum is de afgelopen jaren gegroeid, niet alleen qua medewerkers maar ook wat betreft locaties. Zo kunnen mensen op verschillende plekken in Amsterdam terecht en ook in Haarlem.

 

Functie-eisen

  • Je bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog
  • Je hebt affiniteit met de psycho-oncologie, werkervaring is een pré
  • Je hebt ervaring met de verschillende behandelvormen die we bieden
  • Je wilt werken in een kleine overzichtelijke organisatie waar met hart en ziel wordt gewerkt
  • Je kunt het aan om met mensen met een levensbedreigende ziekte te werken

 

 

Wij bieden

  • Een enthousiast, kleinschalig, en deskundig team
  • Een boeiend vakgebied dat volop in beweging is
  • Bij- en nascholing waaronder supervisie, intervisie en trainingen
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling op het gebied van het geven van scholing, onderzoek en innovatie projecten

 

We hebben momenteel vacatures voor 16-32 uur. Het betreft een contract voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, met de intentie om bij wederzijds enthousiasme de functie te continueren. De functie wordt gehonoreerd conform FWG 65 conform de CAO ziekenhuizen. Bovendien bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Eline Aukema, Hoofd Ingeborg Douwes Centrum e.aukema@olvg.nl of Wim Kraay, Klinisch Psycholoog, w.kraay@olvg.nl of via telefoonnummer 020-3640330.

 

Uitgebreide informatie over het Ingeborg Douwes Centrum is te vinden op www.ingeborgdouwescentrum.nl

Of kijk op de vacature door hier te klikken.

Solliciteren

Heb je interesse dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor maandag 2 januari t.a.v. Eline Aukema via de vacature op de website www.werkenbijolvg.nl.