23e NVPO congres

Op vrijdag 17 maart 2017  vond het 23e NVPO-congres plaats in Utrecht. Wederom een succesvolle bijeenkomst met inspirerende sprekers. Het thema dat dit jaar centraal stond: “Kennistranslatie binnen de psychosociale oncologie: samen vooruit.” Wij zien u graag terug op het 24e NVPO congres en tevens lustrum van de NVPO.

Thema

Het 23e congres van de NVPO vindt plaats op vrijdag 17 maart 2017 in Hogeschool Domstad te Utrecht. De deuren zijn geopend voor psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, verpleegkundigen, (para)medici, onderzoekers, beleidsmakers of anderen die werkzaam zijn in zorg, onderzoek of beleid voor patiënten met kanker.

Zowel onze wetenschappelijke kennis als onze ervaringskennis binnen de psychosociale oncologische zorg (PSOZ) blijven zich ontwikkelen. Om de kwaliteit van de PSOZ verder te optimaliseren is het van belang dat we ons als sector inzetten voor een grotere synergie tussen psychosociaal oncologisch beleid, onderzoek en de klinische praktijk. Tijdens het NVPO-congres 2017 informeren wij u over recent opgedane kennis en laatste ontwikkelingen binnen de PSOZ. Hoe kunnen we het toepassen van deze kennis en innovaties in de praktijk verbeteren? Hoe zorgen we ervoor dat onze ervaringskennis wordt gestoeld op wetenschappelijke evidentie? Wat kunt u als zorgprofessional, beleidsmedewerker of onderzoeker daarin betekenen?

Programma inclusief samenvattingen

Bekijk via de onderstaande button het programma inclusief samenvattingen.

Download het programma

Sponsoren

Het 23e NVPO congres is mede mogelijk gemaakt door:

Foto’s