Aankondiging symposium AVL ‘Oncologie in perspectief – Van DNA naar Beter’

Leestijd: 2 min


Op donderdag 21 juni 2018 organiseert het Antoni van Leeuwenhoek voor het 24ste achtereenvolgende jaar een symposium over ontwikkelingen in de oncologische zorg voor verpleegkundigen en paramedici. Leden van de NVPO krijgen 15% korting op de entreeprijs. Dit is hèt symposium voor oncologieverpleegkundigen en paramedici in Nederland dat ieder jaar zo’n 500 bezoekers trekt.

Het thema dit jaar is ’Oncologie in perspectief – Van DNA naar Beter’. Vanuit verschillende invalshoeken wordt dit thema belicht. Wat betekent dit voor de patiënt? En voor wetenschappelijk onderzoek en de zorg die we verlenen? En hoe moeten we daar als zorgprofessional mee omgaan?

Het symposium kenmerkt zich door het multidisciplinaire karakter en richt zich op nieuwe ontwikkelingen in de oncologie. In het programma is er volop ruimte om uw eigen route te kiezen. De dag begint en eindigt met een plenaire sessie. In de ochtend en middag kunt u een keuze maken uit diverse sessies en twee workshops. Tussen de presentaties door kunt u de stands van de exposanten bezoeken.

Het programma inclusief alle deelnemende exposanten is hier te vinden. U kunt hier meer lezen en zich al inschrijven.

Ook leden van de V&VN, NVD, BPSW, NVFL, NVMBR, VGVZ, NVvOD, NVH en DCN krijgen 15% korting op de entreeprijs!

Volg het symposium op Twitter via @AVLsymposium (#AVLsymposium, #oncologieinperspectief) en Facebook via www.facebook.com/hetAntonivanLeeuwenhoek onder evenementen.

Het belooft weer een inspirerende dag te worden met nieuwe kennis, uitwisseling van ervaringen en boeiende ontmoetingen met collega’s.